Etkinlik Yeri

13-16 Şubat 2023 tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan “Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması Eğitimi” Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü’nde düzenlenecektir.

Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Etkinlik 4 gün boyunca 08:00 – 18:45 arası gerçekleştirilecek olup tek salon kullanılacaktır. Kastamonu Üniversitesi Teknokent İnebolu Konferans Salonu’nda düzenlenecek eğitim Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan “COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’deki kurallara hassasiyetle dikkat edilecek olup eğitim düzeni buna göre organize edilecektir.

Eğitimin uygulamalı dersleri, katılımcılar için hazırlanan ve Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesinde bulunan özel çalışma salonlarında gerçekleştirilecektir. Bahse konu çalışma odasının görselleri aşağıda verilmiştir.

Kastamonu Üniversitesi Teknokent İnebolu Konferans Salonu

Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesi, Özel çalışma salonu